Skip to main content

Vervoer in Dubai

Alle informatie over het vervoer in Dubai

Dubai heeft verschillende soorten vervoer om je binnen de stad te verplaatsen. Je hebt er de beroemde driverless metro, de meer dan 5.000 taxi’s, een tram zonder bovenleidingen,…

Dit zijn maar enkele mogelijkheden om je te verplaatsen van punt A naar B in Dubai.

Oude man op Skateboard

Van het openbaar vervoer tot het huren van een Lamborghini

Dubai biedt een uitgebreid scala aan vervoersmogelijkheden om je probleemloos door de stad te verplaatsen. Trots is het langste metronetwerk ter wereld zonder bestuurder. Maar soms is de metro niet voldoende om je op loopafstand van je bestemming te brengen. Gelukkig zijn er duizenden taxi’s die rondrijden en dit probleem oplossen.

Voor een bezoek aan het wereldberoemde Atlantis hotel, gelegen op de top van Palm Jumeirah, kun je gebruik maken van de Monorail.

Het reusachtige Dubai Marina, met meer dan 300 wolkenkrabbers, kun je volledig doorkruisen met de Dubai Tram.

Als je een meer traditionele manier van vervoer in Dubai wilt ervaren, kun je gebruik maken van de Abra Boten.

Voor degenen die zelf de controle willen hebben, is er de mogelijkheid om een sportwagen te huren. Of je nu kiest voor een goed uitgeruste SUV of de nieuwste Ferrari of Lamborghini, er is voor elk wat wils.

Heb je nog vragen over het juiste vervoer voor je volgende vakantie in Dubai? Zoek niet verder, hier vind je alle antwoorden!

Dubai biedt een diversiteit aan vervoersmogelijkheden en wij helpen je graag op weg naar een zorgeloze en onvergetelijke reiservaring in deze bruisende stad.