Skip to main content

Vluchten naar Dubai

Alle informatie over vluchten naar Dubai

Welke luchthavens zijn er in Dubai en Abu Dhabi? Welke luchthaven best vertrekken? Hoeveel kost een vlucht naar Dubai?

Wat mag ik verwachten van een vlucht met Emirates? Zijn er lage-kosten-maatschappijen die naar Dubai vliegen? Hoe best aan de luchthaven parkeren?

Oude man op Skateboard

Wat moet je allemaal weten over vluchten naar Dubai?

Dubai beschikt over de grootste toeristische hub ter wereld, Dubai International Airport. Deze luchthaven is dan ook nog eens de thuishaven van wereldberoemde luchtvaartmaatschappij Emirates.

Maar op deze pagina kan je niet alleen de luchthavens van Dubai vinden maar ook die van België, Nederland en Duitsland die op Dubai vliegen. We hebben het dan over Amsterdam, Zaventem en Düsseldorf deze hebben allemaal de mogelijkheid om met een rechtstreekse vlucht naar Dubai te vliegen.

Wat we hier ook bekijken is het vervoer van en naar de luchthaven. Zo heb je verschillende mogelijkheden, taxi, metro, bus,… of misschien wil je wel met een huurauto vertrekken aan de luchthaven.

Ook je auto zorgeloos en veilig parkeren aan de luchthaven waar je vertrekt komt hier aan bod. Welk is de beste en goedkoopste parking op Schiphol bijvoorbeeld. Alles wat maar te maken heeft met vluchten kom je hier te weten.

Ready for take off?!